זירת המומחים הינה זירה לימודית להעמקה, למידה וסקירת השווקים והיא איננה ייעוץ השקעות או שירות איתותים. הזירה אינה מספקת איתותי קנייה או מכירה. אין בתכנים שמופיעים בזירה משום המלצה לקנות או למכור את השוק או מניות ספציפיות. סקירה זו מוגשת כאינפורמציה טכנית נוספת העושה זאת פועל על סמך שיקול דעתו ואחריותו בלבד. המומחים הכותבים בזירה אינם יועצי השקעות אלא אנליסטים העוסקים בניתוח טכני וכלכלי ואין לראות בדבריהם משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.

אס.אנד.פי ותל אביב 90 עליות? לא לבנות על זה

טרם נדבר על שוק המניות האמריקאי, תרשו לי להזמין אתכם לוובינר פתוח שאערוך מחר ה-23 לחודש בשעה 19:00. אדבר על הדברים המרכזיים והעיקריים להם זקוק סוחר כדי לבנות קריירה מוצלחת בשוק ההון. אביר דוגמאות חיות ומעניינות ואלמד כלים מעשיים למסחר. הירשמו דרך הקישור המצורף :

https://bursagraph.activetrail.biz/eyal_lesson_202503a

וכעת לשוק המניות האמריקאי. המסחר המרכזי הוא חולשה מתמשכת ולא קשה לראות זאת. כפי שאדגים בסרטון הקרוב, הרצפים במרבית ממדי הזמן מצויים בירידה ולא רק זאת, אלא שגל הירידות האחרון הביא איתו שורה של מרכיבים שלא היו קיימים בחודשים האחרונים, מה שאומר שתיקון יצא לדרך. ומאחר ואין אני רואה שום סימנים לסיומו, הרי שלא נותר לי אלא להניח שכל עלייה תהיה זמנית ולרענן את הנחת העבודה ולפיה הסיכון בשוק האמריקאי שהיה גבוה נותר כך.

דילוג לתוכן